HOME ORGANISING

Is het elke dag een strijd om het huis ook maar een beetje netjes te krijgen? Zijn er kamers of ruimtes in huis waarvan je denkt 'hier is echt geen beginnen aan'? Dan is Organise it de oplossing! Wij helpen je om je huis opnieuw leefbaar en gezellig te maken, door structuur te bieden en je tools aan te reiken om die structuur ook te behouden.

HOE GAAT ORGANISE IT TE WERK?

Eerst wordt telefonisch overlegd en bekeken waar in huis het probleem zich stelt. Dan komt er een consultatie ter plaatse waarbij de verschillende ruimtes worden geanalyseerd. Vervolgens slaan we de handen in elkaar en beginnen we aan het proces om van je huis opnieuw een leefbare, aangename en gestructureerde omgeving te maken. Uiteraard krijg je daarbij een aantal tips mee om het in de toekomst gezellig en georganiseerd te houden.
De kinderen kunnen actief ingeschakeld worden om aan dit proces mee te helpen, bijvoorbeeld door in de kamers of speelruimtes te werken met symbolen in plaats van geschreven etiketten. Zo krijgt alles netjes zijn eigen plaats.

WAT MOET IK DOEN ?

De eerste stap is al gezet. Doordat je op de website van Organise it terecht bent gekomen, weet je misschien al van jezelf dat het leuk zou zijn om wat hulp te krijgen om het proces te starten.
Een tweede stap is contact opnemen via telefoon of mail om een afspraak te maken.
Bekijk ook zeker eens de tips & tricks pagina, zo kan je misschien al een stukje zelf aan de slag.

WAT WORDT BEDOELD MET FAMILIEPLANNING?

Heb je een gezin met 1 of meerdere kinderen en is het elke dag een race tegen de klok om op tijd klaar te geraken en te zorgen dat iedereen de juiste zaken meeheeft?
Is je weekend meer een 'we ruimen alles op dat is blijven liggen tijdens de week' dan een 'we komen tot rust en genieten van elkaar'? Dan kan Organise it je helpen. Door samen met jou (en natuurlijk ook de gezinsleden) een duidelijke structuur uit te werken en de weekplanning op punt te stellen, waarbij iedereen zijn taken heeft, kan je meer op je gemak en met een gerust hart vertrekken naar het werk, naar school of naar een andere activiteit.

HULP NODIG BIJ EEN VERHUIS?

Een verhuis is het ideale moment om schoon schip te maken en te beslissen welke zaken mee verhuisd moeten worden en welke kunnen verkocht, weggegeven of weggegooid worden.

Zeker een verhuis met kinderen kan heel wat werk, stress en moeilijke beslissingen met zich mee brengen. Organise it zorgt voor facilitatie van dit proces en zorgt door een goede voorbereiding voor een vlotte verhuis, van voor de verhuis tot na het 'innestelen'. De effectieve fysieke verhuis van naar met verhuiswagen etc, laten we graag over aan professionele verhuisfirma's.

U BENT OF KENT EEN SENIOR DIE VERHUIST?

Iedereen wil zo lang mogelijk thuis wonen, maar als dit toch niet meer lukt is een verhuis naar een woonzorgcentrum, seniorenresidentie of serviceflat een heel goed alternatief. Bij zo een verhuis komt echter heel wat kijken. Zo is het belangrijk te weten wat je wel en niet mag/kan meenemen, is een goede voorbereiding noodzakelijk om onnodige stress te vermijden en is het best dat je precies weet waar alles moet komen om de verhuis zelf zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Organise it legt zich specifiek toe op een zorgvuldige aanpak als het gaat om senioren, daar dit een serieuze emotionele stap is.

15% KORTING VOOR PARTENA KLANTEN

Meld dat je klant bent bij Partena Ziekenfonds en geef je klantnummer door. De korting wordt automatisch verrekend.

TESTIMONIAL

Sylvie (Zingem)


IK WIL OOK